Всеки портфейл предлага различен начин за съхраняване на пари, банкови карти, лична карта и шофьорска книжка. Фирмите проектират портфейли, съобразени с индивидуалността и начина на живот на собственика. Независимо дали сте бизнесмен, родител, безстрашен пътешественик или всичко заедно, за вас има подходящ портфейл.

Класически кожени портфейли с двойно сгъване

Двойният портфейл е класически. Той може да бъде универсален, да се използва навсякъде от барбекюта до заседателни зали. Кожата на този мъжки портфейл е мека на допир и се предлага с достатъчно количество отделения за ежедневна употреба. С класически стил, ежедневна функционалност, този модел може да се справи както с пари, така и с карти без нито една от по-обемна част. Заоблените ъгли гарантират удобно прилягане, независимо в кой джоб се слага.

Тънки джобни портфейли

Една грозна издутина в портфейла може напълно да съсипе изчистените линии на външния ви вид. Тънкият портфейл с перфектен преден джоб и клип за пари е направен за човека, който обича костюмите и тесните панталони. Това е минималистичен портфейл, който не жертва функция за ефективност. Плъзгащата се бленда позволява бърз достъп до основната ви карта. Гърбът на портфейла се използва за съхранение на пари в брой.

Правилният портфейл за пътуване

Летите? Необходим ви е портфейл, който ще ви е удобен за пътуването. Излизането в чужбина може да бъде стресиращо, но класическият  портфейл от кожа с място за паспорт и с много място за още важни документи, бордови талони и, разбира се, карти ще ви спести доста главоболия. Четириъгълният слот за паспорт го закрепва на място без нищо излишно. Вътре има дори скрит джоб за монети, за да се знае, че всичко е на мястото си и е лесно достъпно.

Идеалният портфейл с място за кредитни карти

Този разширяващ се портфейл от кожа с място за кредитни  карти за господата е изключително универсален. Лесно можете да съберете в него най-важното. Когато сте готови да прибавите още, той лесно ще се разшири, за да побере още карти и пари.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here