Дамските боти са страхотен вариант да се обуете удобно и топло през студените зимни месеци. За разлика от ботушите, те не обгръщат прасеца на крака и се обуват и събуват сравнително по-лесно. Много са практични, защото могат да се използват както през пролетта, така и през есента и зимата.

А сега нека видим с какви дрехи и аксесоари можете да ги комбинирате, така че, да изглеждате мнго стилно и модно.

По правило, дамските боти се считат за много добро допълнение към тоалети, които включват дънки, други дебели панталони или къси поли. Когато ги използвате в комбинация с къса пола, добавете плътен чорапогащник или клин. Също така, можете да обуете боти с рокли с различни дължини – дълги тесни или прави, както и клоширани. Ще изглеждате еднакво добре във всеки един от тези варианти. Тесните панталони или клинове също са подходящи опции.

Що се отнася до връхните дрехи, в случай, че сте обули боти, коженото яке е отличен вариант.

Кожените боти от своя страна са универсални и могат да бъдат комбинирани с дрехи от всякакви материи. Разбира се, говорим за плътни тъкани, подходящи за зимния сезон. Кожените боти ще изглеждат чудесно както с вълнени тъкани, така и с кадифе или кожа.

Велурените боти също са много популярен избор за дамите, особено за тези, които се стремят да изградят по-екстравагантна визия. Велурът се съчетава страхотно с кадифе и добавя на външният вид специфично луксозно докосване. Добре би било, когато съчетавате тъканите, да внимавате за две неща – едното е, да не използвате твърде еднотипни тъкани, което ще направи визията скучна и тромава, а второто е точно обратното – да не прекалявате с разнообразието от материи, което създава впечатление за кич. Трябва да се балансира и да се търси златната среда, така че, да сте оригинални и атрактивни и едновременно с това да не излизате от елегантния и изискан стил.

Разгледайте нашите предложения: https://www.dmr.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here