Когато пролетта настъпи с пълна сила и времето се затопли дотолкова, че ни се иска да се поразхвърлим, всяка жена започва да се оглежда за най-подходящия за нея модел дамски сандали. Нямаме търпение да събуем дебелите чорапи и да ги нахлузим на бос крак. Да, определено нито едно лято не може да мине без тях, затова нека видим какви са последните трендове и с какво ще ни зарадват дизайнерите през лятото на 2019 година.

Женствеността е една от водещите тенденции за новия сезон, затова тази година се пригответе за страхотни модели, кой от кой по оригинален и колоритен. А щом говорим за женствено излъчване неизменно си представяме нежни разветки, фриволни декоративни елементи, очарователни принтове, повечето, естествено, флорални, както и нежни, романтични линии на дизайна. Да, разбира се, всичко това присъства в новите колекции и ще имаме възможност да се насладим на една истинска феерия от цветове, материали и разкошни украшения.

Дамски сандали в златно, сребърно или в класически цветове като черно и бяло, но с искрящи метални декорации – всичко това е само част от новите предложения, които имат за цел да възхищават, очароват,  изненадват и покоряват.

Освен класическите материи, ще имаме възможност да се докоснем и до нови, иновативни материали, супер леки и феерични, за да ни осигурят много комфорт и визуално съвършенство.

Стилово разнообразие не липсва и всяка дама ще може да открие с лекота най-подходящия за нея чифт, с който да прекара незабравими летни мигове, изпълнени с горещи емоции. Защото не е тайна, че правилно подбраните дамски сандали могат да се превърнат в център на вниманието и да осигурят на своята притежателка мечтания имидж.

Дамски сандали на ток, дамски сандали на платформа, ниски дамски сандали – новите колекции няма да разочароват нито една от вас.  Обновете гардероба си и изберете най-подходящите модели, според стила, палитрата и материите, в които обожавате да се обличате.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here