Ежедневни или елегантни, равни или с токчета, чифт прекрасни дамски чизми са един от най-универсалните артикули, които можете да притежавате в гардероба си, но трябва да знаете с какво да ги съчетавате.

Дамски чизми са тези ботуши, които са с височина около и над  коляното, но много от следните съвети ще са приложими и за модели, които са с няколко сантиметра под коленете или на няколко сантиметра над коленете.

Също така си струва да се отбележи, че простият, класически стил е най-гъвкавият.

Ето някои от традиционните съчетания, удачни за дамски чизми, с които ще покорите света.

Дълги поли

Макси пола или всеки друг модел пола, който е достатъчно дълъг, за да покрие горната част на ботушите ви, е един от най-удачните елементи, които можете да съчетаете с дамски чизми. Не само разкроените поли си пасват с чизмите, тесните поли могат да изглеждат прекрасно с тях.

С тази комбинация, можете да обуете чизми с почти всяка височина или форма на токчето, но за жени, които не могат да носят токчета, равните ботуши са наистина страхотен избор, защото можете да бъдете достатъчно стилни дори и с равни подметки.

Къса пола

Един от любимите на много дами начини да носят чизми е да ги съчетават с по-къса пола, варираща от мини до стилове с дължина до коляното.

Тесни дънки

Тесните дънки са единственият модел дънки, които се съчетават уникално добре с прекрасните дамски чизми. Разбира се, ако обичате тесните дънки, вие сте в завидна позиция да можете да ги съчетаете с всичко – от елегантни обувки с висок ток до обикновени модели с равна подметка.

Идеален вариант е съчетанието на чизми с рокля или туника. Това могат да си го позволят дами с всякаква фигура и определено ще изглеждат перфектно. Разбира се, за зимата е най-практично чизмите да са с равна и дебела подметка, за да не се влияят от сняг и влага.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here