Имате ли за цел да изграждате силна и релефна мускулна маса? Тогава се нуждаете от приема на 100% суроватъчен протеин и изолат. Какви са особеностите на Scitec 100 Whey Professional и предлаганите отделни вкусови варианти? Как правилно да го приемате и защо Ви е нужен?

Какво е Scitec 100 Whey Professional

Това е един от най-предпочитаните при съвременните спортисти продукти за максимално възстановяване и растеж на мускулите. Той представлява балансирана протеинова смес, спомагаща за най-бързото усвояване на протеина от мускулите.

100 Whey Professional е комбинация от силно филтрирани суроватъчен концентрат и изолат, което го извежда в ТОП-позициите на предпочитаните протеинови блендове на спортния пазар. Характеризира се с отличен киселинен профил и повишени нива на аминокиселини с разклонена верига, особено когато го сравняваме с обичайните аналогични източници. Наличната аминокиселинна матрица включва в състава си елементи, като L-левцин, L-глутамин и таурин за балансирани нива на азот в организма и повишен имунитет.

Какви варианти на вкусове има

Вкусовите предпочитания при Scitec 100 Whey Professional са доста разнообразни, което ще се хареса на голям кръг от спортисти и бодибилдъри, защото могат да изберат от своя любим вкус. В разнообразната продуктова гамата например са достъпни следните вкусове:

  • бял шоколад и такъв с лешници;
  • диви плодове;
  • капучино;
  • карамел;
  • ванилия и т.н.

Всички тези отделни вкусови аромати ще направят консумацията удоволствие, а постигнатите резултати – максимални. Нека все пак да разберем как правилно да приемаме хранителната добавка Scitec 100 Whey Professional.

Защо и как се приема

Продуктът може да се консумира целогодишно и е предназначен както за по-добро възстановяване на мускулите след тренировка, така и за по-бързият им растеж. По мнения на много бодибилдъри и културисти, Scitec 100 Whey Professional трябва да се взема с 250 мл. вода или прясно мляко заедно с 30 грама от хранителната добавка. За максимален ефект, експертите и производителя съветват, приема да се извършва непосредствено след тренировката. Разбира се, вземането на продукта и през останалата част от деня няма да навреди, стига да е в допустимите препоръчителни дози.

Достъпната в онлайн магазина на Healthstore.bg разфасовка е в 920 грама, а качеството и произхода са гарантирани. Това се дължи на многогодишната ни работа директно с производителя, което изключва предлагането на евтини и нискокачествени фалшификати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here