Когато искате да изненадате някой, който не предполага дори, че другите знаят за присъствието му, можете да му изпратите цветя с доставка. Определено ще го зарадвате. Има, обаче, някои въпроси, чиито отговор трябва да знаете.

Как да се получат цветя, доставени в хотел, когато не разполагате с номера на стаята?

Ето сценария: приятел, член на семейството, познат или някоя мила колежка, за които ви е грижа или храните топли чувства, отсяда в хотел. Искате да им изпратите цветя – било то като романтична изненада или израз на благодарност или съчувствие. Знаете къде се намира човекът, но проблемът е, че нямате номера на стаята им. Можете да ги попитате за това, но все пак не искате да разваляте изненадата. Какво можете да направите в подобна ситуация?

Как работят доставките на цветя в хотела?

Повечето компании за доставка на цветя се радват, когато трябва да доставят цветя в хотели. Въпреки това, ако планирате доставка на цветя в хотел, стандартно е да въведете името, адреса и телефонния номер на хотела, както и името и номера на стаята на госта, който ще получи цветята. Стандартната процедура за хотелите е да не дават номера на стаите или друга лична информация за своите гости. Ако не разполагате с номера на хотелската стая, вероятно ще започнете да се чувствате така, сякаш нямате избор.

Но когато става дума за доставка на поръчки за хотели, хората, които доставят, не винаги носят поръчаното директно до стаята на получателя. Особено в луксозните хотели може да не успеете дори да влезете в кабината на асансьора без правилния ключ. В резултат на това персоналът за доставка, независимо дали идва с пици, пакети или цветя, често ги оставя във фоайето или рецепцията. Знаенето на номера на стаята, с други думи, обикновено не е от съществено значение за извършване на доставката в хотела. Вашите цветя няма как да не достигнат до получателя.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here