Самозалепващото алуминиево фолио за кухня е нов метод за запазване и удължаване живота на кухненския плот. Как правилно да го залепим и може ли да се използва още за стена? Устойчиво ли е? Нека видим какво ще ни предложи 4sales.bg в тази посока?

Как да поставим правилно алуминиевото фолио на плота

Каквото и самозалепващо фолио от 4sales за кухня и за плот да поставяте, за повишена устойчивост е важно да следвате следните стъпки: 

  • задължително повърхността предварително се почиства;
  • на следващия етап е необходимо да се измери, премери и изреже подходящо парче;
  • залепването започва с отлепването на съвсем малка част от защитното покритие в двата ъгъла и в средата, поставяйки началото;
  • оголената част с лепилото се залепва на мястото си върху плота, като постепенно разлепваме по малко от защитната хартия и притискаме с пластмасова или дървена шпатула, прогонвайки въздушните мехурчета. 

 

При крайния резултат, самозалепващото алуминиево фолио за кухня, за плот или за стена е прилепнало устойчиво и плътно към повърхността.

Поставяне на стена

Освен за кухня, във 4sales.bg се предлага и самозалепващо алуминиево фолио за стена, при което метода на залепване е същия, като описания по-горе. Важно условие е повърхността да е идеално гладка и почистена. В противен случай никога няма да можете да фиксирате продукта за стената или ако успеете по някакъв начин, то съвсем скоро ще се отлепи.

Устойчивост

При добро изпълнение на залепването, с времето дори устойчивостта на фиксацията ще нараства, защото от стайната температура се увеличава ефективността на лепилото и то още по-здраво прилепва. Също, при редовно забърсване с парцал, Вие заглаждате самозалепващото алуминиево фолио и го притискате още по-здраво към повърхността.

Доколко ще запази кухнята от замърсяване

При добре спазените по-горе указания, това защитно и красиво алуминиево покритие от 4sales.bg ще запази отличната си външност дълго време. То е термо устойчиво, не се влияе от водата и може да се забърсва с мека кърпа. Важно е обаче да се има предвид, че при контакт с остри предмети, съществува вероятност от скъсване и повреда на повърхността. Редовното забърсване дори ще направи фиксацията му още по-здрава, защото така ще се прогонят дори и малкото останали въздушни мехурчета под него.

Къде можем да открием на добра цена

Ако и Вие искате да преобразите кухненския си плот и да внесете малко разнообразие в помещението, онлайн магазин 4sales.bg има предложение за Вас. От сайта можете да изберете и поръчате различни разновидности, които биха могли да съответстват на изискванията Ви и то на много добра цена.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here