къртене и извозване

Услугата къртене и извозване


Услугата къртене и извозване включва две основни дейности – отстраняването на строителните елементи, както и тяхното изхвърляне на специализирани места. На-често ни се налага да събаряме старите плочки в банята или мокрото помещение. Стария гранитогрес от коридора и кухнята също плаче за подмяна. Въобще не е лесно и чисто да се отървете от тях затова е най-добре да наеме фирма за къртене и извозване. Професионално обучени и добре въоръжени с машини и инструменти работници ще ви спестят доста време и пари. А понякога времето ни е ограничено и наистина са ни нужни специалисти, които знаят как да се справят с отстраняването на старите плочки, събарянето на дограма или къртенето на касите на старите врати.
А да се нанесете в нов дом и да го декорирате и обзаведете по собствен стил и вкус е наистина желанието на всеки от нас. Затова на първо място трябва да се отървем от старите и счупени плочки останали от предишните собственици както и да ги извозим до предназначеното за тях сметище.

Задачата на думи изглежда лесна докато не се заемем с нейното изпълнение

Още при започването на къртенето разбираме, че сами няма да успеем да се вместим в сроковете, които сме си поставили. За това не бива да губим нито време, нито пари. Време е за експертна и професионална намеса на фирма за къртене и извозване, с която тази неприятна задача ще се превърне в детска игра.

С голи ръце, необорудвани и необезопасени няма как да за наемаме да вършим подобна работа. Работниците, които са достатъчно вещи в тази работа ще се справят в рамките на уговорения срок. Без нанесени болезнени рани и допълнителни щети те ще подготвят терена(ще изкъртят, почистят и извозят отломките) за фината работа на майсторите, които да поставят новите плочки в банята, подовите настилки и дограма.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here