Когато сте взели решение да изпратите определен товар, възникват много въпроси. По какъв начин да си разрешите проблема, с какъв транспорт, как максимално да запазите целостта на стоката. Отговорът е много лесен – ползвайте услугите на куриерска фирма за палетни пратки Гърция. Използването на палетите за сега е най-надеждния начин за доставки, позволяващи максимално да се съхрани целостта на товара.

Особеността на този вид превоз е тази, че товарът се разполага върху палети. Палетите се правят от различни материали – пластмаса, метал или дърво, а има и такива от комбинирани материали. Пластмасовите палети са леки, ниска цена, лесни за обслужване, не се деформират. По време на доставка палета е товарната единица. От палетни пратки Гърция се нуждаят чупливите и лесно деформиращите се материали и изделия, на които трябва да се запази търговския вид. Благодарение на това, че те се намират на известно разстояние от повърхността, могат да се обслужват от различни товарачи, както и ръчно да се зареждат.

При транспортиране на палетите опаковките със стоката са обхванати с троен слой стреч, което ги предпазва. Товара се поставя един върху друг, така че да е в рамките на палета. За превоз на палетни пратки Гърция се използват различни видове палети – евро палет, евро бокс, както и специализирани. Качествените палетни превози помагат да се решат много проблеми, свързани с доставката на товари в големите търговски мрежи, както и за далечни местонахождения в страната и чужбина. Всеки клиент се обслужва индивидуално и има възможност да наблюдава постоянно местонахождението на своята пратка.

Голямо предимство на палетите, използвани за превоз на стоки и материали, е това, че може да се ползва различен превоз, което улеснява целия процес и намалява неговата стойност. Разопаковането на пратката става в присъствието на получателя. Това напълно гарантира запазването на палетни пратки Гърция в състоянието на изпращането им.

Куриерски услуги с палетни пратки се ползват от големи търговски фирми, занимаващи се с доставка в търговските вериги както в страната, така и в съседните страни. Често се правят палетни пратки Гърция и за физически лица, които транспортират мебели, по-голямо количество изделия за собствени нужди, материали за строителство.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here