Дори и да ви минава мисълта, че ще можете да организирате детски рожден ден София в домашни условия, откажете се. Няма как да впечатлите днешните деца със сандвичи, пица и анимационни филми, както правехме ние в детските си години. Децата ни сега са заобиколени от високотехнологични продукти, с употребата, на които не срещат никаква трудност. Техните разбирания за забавление също са коренно различни.

Ще улучите в десетката, ако запазите ден и час за детски рожден ден София в клуб за виртуална реалност. Тези модерни клубове организират чудесни партита с приключенски игри. Така децата, докато се забавляват развиват, много умения. Обикновено за едно забавно детско парти са необходими около 25 деца. Служителите от клуба подготвят 3 или 4 зали. Децата се разделят на толкова отбора, колкото са залите. Всеки отбор мина през всяка една от залите и играе различни игри, които изискват децата да решават загадки, да търсят съкровища, да се сражават с извънземни и да се състезават с автомобили. Водещото във всички игри е екипната работа. Така децата се научават да разчитат на хората около себе си. Логическото мислене ще им помогне в много от ситуациите, а познанията в различни области, ще им помогната да се измъкнат от опасностите. Родителите могат да наблюдават случващото се в отделните зали и да се забавляват от реакциите на децата.

След като всички отбори минат през всички зали, ще бъде излъчен отборът победител. Всички негови членове ще получат подаръци от клуба. След това децата ще бъдат поканени в залата с подредената почерпка. Ще има торта и много веселие. Родители могат да са напълно спокойни за сигурността на децата.Клубът затваря врати за външни лица и е на разположение само за празнуващите деца. Затова се препоръчва заявката да бъде направена поне седмица предварително, за да може партито да се включи в графика на клуба. Забавлението е гарантирано.

Източник: пожелания за рожден ден

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here