Никой собственик на бизнес не трябва да оставя на случайността поддръжката на Фейсбук страниците си. Независимо дали е само една или няколко, те трябва да се управляват умело и с визия за бъдещето. Днес много специализирани фирми предлагат поддръжка на Фейсбук страници на разумна цена и не е оправдано да рискуваш доброто име на бизнеса си с нелепа визия на фирмена страница.

Вие няма да имате достатъчно време и знания за това как трябва да се осъществява тази дейност. Наемете компетентен екип, който умело да поддържа страницата ви и да увеличава авторитета ви сред феновете.

Съвсем накратко ще се спрем на основните грешки, които се допускат при поддръжката на страници във Фейсбук. Те могат да доведат до сериозни сривове в бизнеса ви.

Никога не допускайте вашата страница в социалната мрежа да се поддържа без строго определен план, който да се следва стриктно. Това е като да тръгнете нанякъде, без да сте наясно каква е посоката и докъде ще стигнете.

Не позволявайте на страницата ви да се качва еднообразно и скучно съдържание. Хората, които я посещават, търсят много информация и то такава, която да им е полезна. Постването на безинтересна информация е равносилно на липсата на постове.

Не оставяйте комуникацията с феновете на последно място. Обратната връзка е важна и за двете страни.

Огромното количество информация, също не е за предпочитане. Всичко прекалено, не е добро. Старайте се интересното съдържание да е равномерно разпределено през деня, като в пиковите моменти нека то да предизвиква положителни емоции у потребителите.

Неефективното използване на Фейсбук рекламата също е огромна грешка. Това е един от основните успешни лостове на всеки бизнес днес.

За да не допускате вече изброените и още много други грешки, наемате компетентен екип, който да се грижи за страницата ви и да отбелязва само червени точки на таблото за похвали. Вие се занимавайте с това, в което сте най-добри.

Източник: http://loveshkivesti.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here