Всяка уважаваща себе си дама е добре да притежава поне една рокля с голи рамене. Основното предимство на този вид рокли е тяхната гъвкавост и разнообразие. Въпреки липсата на презрамки, тези рокли могат да бъдат както обикновени, така и ексцентрични. Нещото, което ги отличава от стандартните рокли е това, че всяка дама може да изглежда добре в тях, независимо от фигурата. Сякаш за да докажат горните твърдения, от Flaro.bg са се погрижили да предоставят на клиентите си голямо разнообразие от най-различни рокли с голи рамене – от небрежен ежедневен стил до официални и бални рокли. Ние подбрахме 3 модела рокли с голи рамене от колекцията на онлайн магазина, които биха Ви заинтригували.

Първото доказателство за гъвкавостта на този тип рокли е ежедневната дамска слим фит рокля. Всъщност, освен че е подходяща за ежедневието, тя е идеална за жените, които обичат да се обличат в стил „бизнес дама“. Роклята е само с едно голо рамо и с интересна кожена „мини пола“ като украса около талията. Тя може да бъде съчетана с различни аксесоари като портмоне или дамска чанта, обици и други бижута.

Безспорно, роклите с голи рамене могат да подчертаят и женствеността. В този случай, късата и елегантна дамска рокля е прекрасна за официални и неофициални вечери, събития и романтични срещи. Ако търсите перфектната рокля, с която да впечатлите своя любим, тази рокля е с еластични паднали рамене и определено е лесно и удобно решение за всеки случай.

И понеже топлите дни наближават бавно, но сигурно – мини роклята с открити рамене и къдрици ще Ви пази хладно дори в най-горещите дни. Тя е толкова секси, че в нея ще се чувствате по-скоро като в бански костюм, поради простия факт, че тя „пада“ до височината на бюста. Освен това, тя е с широка и свободна кройка, което я прави още по-удобна и незабележима за носене. Ако тези рокли са Ви допаднали, можете да откриете още много подобни дамски рокли и дрехи  в магазина на Flaro.bg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here