Да се закупи качествена стока на ниска цена е мечта за много хора. Стоки с транспортни дефекти предоставят тази възможност и за това те са търсени както в търговската мрежа, така и в онлайн магазините. Разбира се, привлекателната цена е основния аргумент за покупка на стоки с преоценка. На сайтовете на различни фирми човек може с лекота да види такива стоки. Дори понякога отстъпката в цената е шокираща, което прави преоценените стоки още по-желани.

Магазините, които предлат стоки с транспортни дефекти предупреждават за всеки от тях. Основен недостатък при тях е, че те основно имат нещо по външния си вид. Това се обикновено драскотини, ожулвания или някакви вдлъбнатини, получени по време на транспортиране, товарене и разтоварване. В тези случаи често се срещат стоки със замърсена или скъсана опаковка, което не позволява да бъдат продадени на действащата цена.

Характерно е за стоки с транспортни дефекти, че те винаги са технически изправни, функционират според предназначението си и задоволяват на ниво изискванията на клиента. Всеки желае да обнови битовата техника, електроника, но не винаги има достатъчно пари, които да се насочат за тази цел. В тази връзка е добре да се помисли за закупуване на битова техника с козметични дефекти. Ако вие се решите на тази стъпка, трябва да знаете, че ще има за и против.

Към плюсовете може да се отнесе приличната отстъпка в цената и възможността покупката да се огледа много добре, да се провери в действие. В магазина вие ще видете дефекта със собствените си очи, а продавач-консултанта ще ви даде пълна информация за всички недостатъци, ако има такива. Може да попаднете на стока, която има само проблемна опаковка, а самата тя е здрава и изправна.

Минус на стоки с транспортни дефекти са всички повърхностни дефекти, но те са почти незабележими или лесно могат да бъдат замаскирани. За хората е важно да са технически изправни електроуредите, а някаква странична драскотина не създава проблем, за да се икономиса значителна сума.

Особено желани са стоките с транспортни дефекти от младите семейства, които обзавеждат своето ново жилище. Голяма придобивка са и за живеещите под наем, защото самата смяна на квартирата може също да даде своя отпечатълк върху външния вид на техниката.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here