За да си осигури максимално удобство и комфорт, всяка дама поддържа в гардероба си по няколко блузи от различна материя. Само това може да осигури необходимата свобода в избора.

Дамите с пищни форми поддържат гардероба си с красиви макси блузи, които в комбинация с пола или панталон осигуряват винаги красив тоалет.

Базовата блуза в гардероба на пищните дами е скромна по модел и цвят. Именно такъв модел е възможност за красиви украшения или стилни аксесоари, а при необходимост самата тя може да е център на деловия образ.

Сив, бежов, черен – това са предпочитаните цветове за такива изделия.

Ярките и слънчеви летни цветове или наситените и дълбоки природни нюанси също са подходящи за гардероба на пищните красавици.

Когато се избира такъв модел, трябва да се има предвид и собствения цвят, за да не се направи лоша комбинация.
Макси блузи с щампи могат да направят образа изразителен и ярък. Не трябва да се страхувате от смелите съчетания, но трябва да се подбират със знание: например, вертикалните линии удължават фигурата и я правят визуално стройна, а цветята и растителните елементи добавят на образа женственост.

Основно изискване към материята за макси блузи си остава нейната способност да скрива недостатъците на фигурата.

Именно за това дизайнерите съветват да се избират тъкани със средна плътност, която държи добре форма и показва особеностите на линиите на тялото в тяхната красота.

Естествените материи са винаги на мода, а лена и памука са водещи.

Стилните и елегантни ленени и памучни блузи са не само удобни и комфортни, но са и с модерна кройка.

Такива модели са универсални – могат да се носят и в горещото лято, и в прохладната есен.

Леките макси блузи от шифон са особен случай. Те трябва да се носят внимателно и да се помни, че това е много тънка материя и прозрачна.

Това не са дрехи за всеки ден, а за особен празничен случай.

Ако сте решили да облечете такава блуза, добре е да си сложите под нея тънка трикотажна за спазване на прилично поведение и създаване на естетичен образ.

Правилно избраните модели на макси блузи са гаранция за вашето добро самочувствие и приятно настроение.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here